maanantai 7. lokakuuta 2013

Tattarisuo, romufriikin aarreaitta


Romudiggarina olen aina viihtynyt Tattarisuolla. Aaltopeltiaitaa, kaarihalleja ja autonromuja. Paikka näyttää samalta miltä se kuvaillaan suomalaisissa dekkareissa: varmasti jonkun pajan perukoilla lymyilee oikeita rosvoja. Romuliikkeiden ja autokorjaamoiden ohella Tattikseltä löytyy myös kirppiksiä.

Löytötori on mummolakirppis. Roippeet on jaoteltu ihanasti väreittäin. Hinnat ovat kohtuulliset. Paikka on auki vain viikonloppusin.Kalusteneuvoksella on usein upeita huonekaluja. Hinnat ovat suolaiset.Tattarisuon Antiikki on ehkä hieman edullisempi. Myös hinnoista neuvottelu on onnistunut. Puupaja myy antiikkihuonekalujen lisäksi myös uustuotantoa.


Ja sitten on tällaisia maailmanlopun romukirppareita, joiden tavarakirjoa ei voi kuin ihailla. Kukaan ei tule suurinta osaa kamoista koskaan haluamaan. On hienoa vain seurata kohteliaita myyjiä ja asiakaskuntaa.
2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi täysin vahingossa. Kiitos että pidät tätä. Kiitos että se on olemassa. Ja kiitos josset ikinä lopeta tätä.

    Joku kaunis päivä kun muutan pois Valkeakoskelta opiskelemasta, maailmaa on kierretty tarpeeksi ja muutan Helsinkiin aloilleni luen blogisi läpi ja keksin jokaiselle pitkälle vapaapäivälle uutta tekemistä. Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitän meidän kaikkien kolmen puolesta! Ihanaa, että tykkäät jutuistamme. Ihanaa, että olit ensimmäinen, joka kommentoi blogiamme! - Annika

    VastaaPoista